dimecres, 17 d’agost del 2022

Els concerts gratuïts de les Nits Daurades costen 186.000 euros

 


Els quatre concerts amb més ganxo de les passades Nits Daurades (Miki Nuez, Lírico, Los Diablos i David Bustamante) han suposat una despesa de 186.685 euros per a les arques municipals. 

El més car de tots va ser el de David Bustamante (69.920 euros), seguit de Miki Nuez (56.265 euros), Los Diablos (31.460 euros) i Lírico (29.040 euros). 

La peculiaritat d’aquestes actuacions és que han estat gratuïtes. 

En pocs llocs són tan malbaratats com a l’Ajuntament de Salou. El més normal, i més tractant-se de Chikilicuatres com aquests, és obtenir algun retorn econòmic a canvi de la festa, cobrar una entrada. Per cobrir despeses. 

Però no, a Salou els diners sobren a dojo, no hi ha pobresa i fins i tot podem lligar els gossos amb llonganissa. Això de les cues de Càritas és un fake. 

Diu l’alcalde Pere Granados que les Nits Daurades d’aquest any han registrat una “multitudinària assistència” de públic. Així qualsevol. Segur que més d’un devia venir per veure el careto dels nostres responsables municipals perquè no es creien que tot allò fos de franc. 

Granados justifica el pelotazo urbanístic a l’Eix Cívic per aconseguir ingressos, perquè no hi ha prou diners per tirar-lo endavant. Però, d’altra banda, llança milers i milers d’euros a la babalà. 

És el súmmum de la ineptitud. A qualsevol empresa, a Granados no el voldrien ni per anar a buscar els cafès. 

De desastre que és.

I aquí, no hi ha manera que marxi.