dijous, 4 d’agost del 2022

Granados reconeix que amb l’Eix Cívic podrà fer caixa

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha reconegut que el pelotazo urbanístic que projectava amb l’Eix Cívic (i que ha hagut de replantejar a conseqüència del rebuig dels veïns del barri de la Salut) respon a interessos econòmics de l'Ajuntament. 

“La construcció dels edificis es fa per una qüestió de finançament. No podem fer un Eix Cívic sense finançament”, aclareix. 

I hi afegeix: “Hi ha hagut molta intoxicació”. Suposo que això últim ho deu dir amb relació a ell, ja que l’avantprojecte el va aprovar sense consens (no només amb els altres partits sinó també amb els veïns) i, com a bon especulador, el va tirar amb la màxima opacitat, intentant que passés desapercebut en el període de participació ciutadana. 

Un termini que al final va haver d’ampliar davant la denúncia d’il·legalitat de l’oposició. Granados també retreu als afectats que facin més protestes que propostes. 

Una afirmació pròpia d’autòcrates que no saben ni pretenen dialogar, per molt que facin crides constants al diàleg. 

I és que només cal llegir el titular del publireportatge (“Som un model turístic a extingir per talibans de la Generalitat”) per comprovar fins on arriba l’arrogància d’aquest personatge.