dilluns, 1 d’agost del 2022

Granados ja repapieja

 


El grup Xicranda va actuar dissabte passat a la platja de Cala Crancs en el marc del cicle d’havaneres organitzat per l’Ajuntament.

També dissabte, el passeig de Jaume I, al costat de la font dels Cargols, va ser escenari d’una ballada de sardanes interpretades per la cobla Catània, dins del programa d’actes de l’Agenda d’Estiu 2022 que promou el consistori.

I el mateix dia, 26 nois d’entre 12 i 15 anys va sortir en direcció a l’Esquirol (Osona) per participar en unes colònies gratuïtes que organitzen la regidoria de Joventut i el Centre Jove Masia Tous, gràcies a una subvenció del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat.

En tots tres casos hi ha hagut representació municipal, però a l’alcalde, Pere Granados, no se’l va veure. Cosa força estranya en ell, tant donat a figurar.

Si tenim en compte que l’alcalde comença a tenir uns quants fronts oberts (el més seriós de tots, l’Eix Cívic, res li està sortint com pretenia) i que tampoc l’han confirmat com a alcaldable del PSC (segurament perquè s’estan adonant que l’home cada cop està més tocat), no m’estranyaria que ens trobéssim al començament del final del seu règim feudal. 

Fins al punt que els deu mesos que falten per a les municipals siguin una agonia per al jerarca dels descamisats i marquin l’esperat eclipsi del seu califat.