dilluns, 1 d’agost del 2022

La reunió amb els veïns del barri de la Salut va ser molt tensa

 


No sé si és perquè a l’home se li comencen a oblidar les coses i estem assistint a un principi de senilitat, però l’Ajuntament de Salou no va informar fins ahir al vespre de la reunió que l’alcalde, Pere Granados, va mantenir divendres amb els veïns del barri de la Salut que s’oposen al seu Eix Cívic.

Segons la nota del gabinet de propaganda del consistori, Granados ha sabut resoldre el conflicte perquè és un polític molt ben dotat per al consens.

Tant és així que, segons les mateixes fonts oficials, va proposar una nova ordenació urbanística de la zona, perquè ell és qui té més interès que ningú en crear un clima de concòrdia.

Això segons la versió de Granados, repeteixo.

Perquè després parles amb els veïns i t’expliquen que l’alcalde continua sent el mateix autòcrata de sempre que menysprea qui no hi està d’acord amb ell o s’atreveix a contradir-lo.

Aquesta manera de ser (prepotent) de lalcalde va provocar que la trobada entre les dues parts fos molt tensa. Bàsicament, perquè Granados rebutja alternatives i, com a negociador, acaba sent molt desagradable.

L’alcalde també els va recriminar tanta protesta quan, segons ell, “parlant s’entén la gent” (sic).

Això sí que és pixar-se de riure, venint de qui ve. Sí, per riure, si no fos perquè te la jugues quan t’hi acostes.