dijous, 4 d’agost del 2022

Cambrils demana ajuda a Salou per posar fi a una plaga de rates

 


“No havíem vist mai res igual, es passegen per tot arreu, l’altre dia un escombriaire va anar a buidar una paperera i una rata li va saltar a la cara, es va donar un ensurt de mort, no podem seguir així”, explica Antonio Matas, un veí de Cambrils que viu a la plaça del Pòsit i que cada matí quan camina amb la seva dona es troba un gran nombre de rosegadors a la riera de Riudoms.

La presència de rates no és nova. La seva taxa de natalitat amb la calor i una relativa humitat. Ara la preocupació és que no arribin a les platges.

Antonio Matas diu que fins i tot hi ha gent que els dona menjar. “Això no ho podem tolerar, cal posar-hi fre de seguida, som a l’agost i Cambrils està ple de turistes, quina imatge estem donant!”. (Font: Heraldo de Aragón).

A veure, si hi ha rates, el millor que pot fer l’Ajuntament de Cambrils per eliminar-les és trucar a la regidora Beatriz Morer de Salou, que d’això en sap una estona. I si cal que les rates mengin, que la cridin també a ella, perquè treu la paella, i problema resolt!

Això sí, cal deixar-li aparcar el cotxe en zona reservada. Per a minusvàlids, si és possible.