dimarts, 9 d’agost del 2022

Les nits Daurades comencen amb una xiulada veïnal a Granados

 


Ahir sí que hi va haver traca de festa major. I de la bona! Amb un gran protagonista dels espetecs: l’alcalde de Salou, Pere Granados, a qui se li va ennuegar el pregó inaugural de les Nits Daurades. 

Aquest va anar a càrrec de Rubén López Pulido, director general de l’oficina de Turisme d’Espanya a Dublín, amb qui Granados volia quedar bé. Però va quedar fatal. I és que aprofitant el discurs institucional de l’alcalde va ser increpat pels veïns que s’oposen a l’avantprojecte d’Eix Cívic, un pelotazo urbanístic promogut per Granados. 

Bé, més que increpar-lo, el que cridaven els veïns mentre l’alcalde parlava era: “Volem zones verdes”. Un cop i un altre. Sense interrupció. Això des del carrer, ja que al xalet Torremar, seu del Patronat de Turisme i escenari de la pantomima granadina, no els hi van deixar entrar. 

Per si no n’hi hagués prou, els representants de partits de l’oposició municipal (ERC, Cs i PP) van abandonar l’acte durant la intervenció de l’alcalde per la deriva antidemocràtica de Granados, amb el controvertit Eix Cívic com a detonant del malestar. 

És la primera vegada en 13 anys de califat que Granados ha d’aguantar quelcom així. És un nou pas cap al final de l’autocràcia de Granados. Perquè el seu imperi trontolla, s’esquerda cada dia més i es qüestió de poc temps que les rates comencin a fugir d’un vaixell que s’enfosa. 

Gràcies als veïns, per fi hi ha una oposició a Salou. 

Per cert, algú sap quan és la propera reunió de la comissió bilateral creada per l’alcalde per desbloquejar l’assumpte de l’Eix Cívic?