dimarts, 9 d’agost del 2022

L’oposició municipal planta el pregó de Granados

 


Els partits de l’oposició a l’Ajuntament de Salou (ERC, Cs i PP) van plantar ahir l’alcalde durant l’acte inaugural de les Nits Daurades “per la incapacitat de Pere Granados per dialogar amb ells i les entitats de la ciutat, i per l’ús extremadament partidista que fa dels mitjans de comunicació, difusió i xarxes municipals”.

D’oposició denuncia la “deriva antidemocràtica de Granados en la seva manera de governar”. “Per desgràcia, cada dia s’accentua més aquest tarannà poc dialogant, no sols amb nosaltres, sinó també amb el teixit social del nostre municipi”.

“No és ètic que Granados únicament compti amb nosaltres perquè vinguem a aplaudir els seus discursos, i ens ignori a l’hora de tractar qüestions d’interès general d’índole municipal”, assenyalen en un comunicat conjunt. “L’oposició d’aquest ajuntament es mereix un respecte, perquè representem al 50% dels votants de Salou, i amb la seva manera d’actuar els està menyspreant a tots ells”.

“Per tot això, hem decidit no ser presents al seu discurs. És un crit d’atenció i esperem que sigui motiu de reflexió de l’equip de govern que presideix Pere Granados”.

I afegeixen: “Una mostra més d’aquesta manera d’entendre la política per part de l’alcalde és l’ús totalment partidista que fa de tots els mitjans de comunicació, difusió i xarxes socials municipals. Un tema que hem denunciat en més d’una ocasió i que demostra que aquest alcalde i el seu govern estan en campanya electoral de manera permanent, i utilitzen els mitjans institucionals, pagats per tots els salouencs, per a donar-se autobombo”.

“Els salouencs no paguen impostos perquè aquests diners es destinin a campanyes polítiques que no tenen res a veure amb la informació veraç i transparent que hauria de donar-se per part de la institució”, han conclòs els portaveus dels grups municipals a l’oposició.

Llàstima que aquesta unitat no l’haguessin tingut fa tres anys i escaig.

A dalt, el cel de Salou, on en lloc de coets de festa major, cada vegada hi ha més artilleria pesant.