dimecres, 7 de setembre del 2022

Granados inventa un mecanisme que fa desaparèixer la panxa

 


El 23 d’agost passat, amb motiu de la presentació de la festa del rei Jaume I, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va aparèixer en públic exhibint amb complaença les seves voluminoses formes naturals, tal com es pot veure en la foto de l’esquerra

Ahir, però, per a sorpresa general i alegria dels amants de la bellesa més harmònica, aquesta prominència estomacal havia desaparegut. Fins al punt que l’alcalde presentava un abdomen llis com una taula de planxar. 

Com és possible aquesta sobtada perfecció? Quin miracle s’ha esdevingut? 

Per entendre aquesta prodigiosa transformació física de l’alcalde, cal mirar amb cura la foto de la dreta, publicada ahir per l’Ajuntament

Granados hi apareix amb motiu d’una festa a l’escola Europa. Però si ens hi fixem bé, s’aprecia com l’alcalde, amb el seu posat radiant, sembla activar just al darrere seu un dispositiu que provoca una contracció sobtada de les adipositats abdominals, i la cansalada, llargament acumulada, es destrueix. 

L’invent ha generat entusiasme entre els dietistes del planeta, que ja s’han interessat en aquest aparell retràctil que consideren més efectiu i ràpid que la liposucció. 

Sens dubte, una altra gran contribució de Salou a la medicina mundial, i que confirma que l’alcalde està més pendent de les fotos que li fan que del que li pugui dir la gent que es troba al seu voltant.