dimarts, 13 de setembre del 2022

Julia Gómez renya els veïns que van xiular Granados

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, es va reunir ahir amb l’associació de veïns i comerciants Barenys-Platja de Ponent acompanyat de la seva habitual comitiva. 

Granados va ser qui va portar la veu cantant, encara que també hi va intervenir la regidora Julia Gómez. Només amb l’objectiu de demanar-los que es disculpessin per haver protestat el dia del pregó de les Nits Daurades. 

Aquell dia, el 8 d’agost, veïns contraris a l’Eix Cívic de Granados van xiular l’alcalde durant el seu discurs. 

Gómez, que sembla que per a l’ocasió havia assumit el paper de senyoreta Rottenmeier, els va recriminar la seva actitud i, tergiversant els fets, els va dir que es van comportar com uns maleducats davant del pregoner. 

Davant la qual cosa els veïns li van contestar que no va ser així, que només van xiular i van cridar consignes reivindicatives mentre parlava Granados. I que en quant ell va acabar se’n van anar al passeig. 

“En cap moment vam interrompre el pregoner [Rubén López Pulido, director general de l’oficina de Turisme d’Espanya a Dublín.] 

En resum Granados i Gómez intenten impedir qualsevol mostra de disconformitat contra ells. 

Però no dubten a demanar-los suport incondicional a l’hora de fer soroll contra la Generalitat perquè financi un Eix Cívic merament especulatiu i projectat sobre el no-res, amb nombrosos informes tècnics desfavorables i sense diners pressupostats del govern català per tirar-lo endavant.

Un bluf electoral, vaja.