dijous, 10 de novembre del 2022

Granados no accepta anar a rebuf de la Diputació

 


L’Ajuntament de Salou ha informat de la seva participació en la fira World Travel Market, celebrada de dilluns a dimecres passat a Londres.

El consistori ven la informació com si fos un gran èxit del Patronat de Turisme, presidit per l’alcalde, Pere Granados, que es va autoproclamar per al càrrec perquè és qui més sap de turisme a Salou.

En realitat, Salou forma part d’un paquet que promociona la Costa Daurada i on també hi són Cambrils, Cunit, Tarragona, el Vendrell i Vila-seca. A més de PortAventura i representants del sector d’apartaments, hotels i càmpings, perquè el que es busca és atraure gent al conjunt del territori, no que cadascun vagi a la seva.

Però tot això de l’aposta global de la demarcació l’alcalde ho omet, passa de llarg, pretén fer veure que no es barreja amb la púrria. Què sabran ells de turisme?

Granados ha pretès més d’una vegada, sense èxit, ser president del Patronat de Turisme. Com que no va aconseguir-ho, perquè ja el coneixen, ara resulta que aquests de la Diputació són uns pagesos.