dijous, 10 de novembre del 2022

Salou, l’oposició inexistent

 


El 26 d’octubre passat hi va haver ple ordinari municipal. N’hi ha un al mes. Els tres partits de l’oposició (ERC, Cs i PP) van carregar tot el que van poder, i amb encert, contra el govern local, presidit per l’altiu Pere Granados. Però aquí es va acabar la pólvora. Des de llavors, els tres partits han desaparegut del mapa polític municipal i així seguiran les dues setmanes següents fins al ple del 30 de novembre, en què tornaran a tenir els seus efímers minuts de glòria.

ERC, Cs i PP són una bona mostra del frau electoral que perpetren els polítics cap al ciutadà. Tots diuen que representen el canvi, que ells són diferents, i prometen treballar sense descans en pro del benestar de tots, però a l’hora de la veritat, no foren brot, és una enganyifa, no es torna a saber res més d’ells.

En el cas d’ERC, perquè va sense rumb des que el 2019 milloressin els seus resultats electorals en unes eleccions municipals traient quatre regidors enfront dels dos que tenien. Ara viuen de renda, satisfets en el conformisme, mirant-se el melic.

Cs, també amb quatre regidors, ha plegat veles igualment, però per una raó diferent: en ser un partit en vies d’extinció, per què hem de treballar? Es limiten a complir el mínim perquè no es digui, i total, pel que ens queda...

I el PP perquè el seu únic regidor, Mario García, que també és president del PP de Tarragona, està més pendent de si el seu amic president del PP de Catalunya, el tarragoní Alejandro Fernández, el col·loca de diputat i acompleix així el seu somni polític personal, que de preocupar-se dels problemes que arrossega Salou.

Tota aquesta renúncia, aquesta rendició incondicional, aquesta estafa al ciutadà s’executa amb gran satisfacció per a l’alcalde, Pere Granados, sabedor que té l’oposició municipal absolutament desactivada. I sense rival amb cara i ulls a les pròximes municipals.