dimarts, 6 de desembre del 2022

A l’alcalde de Salou li encanta ser el focus mediàtic

 


Ahir, un cop acabat l’acte unitari en favor de Hard Rock promogut per la Cambra de Comerç de Tarragona, l’Ajuntament de Salou va difondre una nota (la mateixa que la de la Cambra) però amb declaracions de l’alcalde, Pere Granados (perquè si no parla rebenta) en què carrega asprament contra el Govern català per no haver enviat cap representant a la trobada. Com també els responsabilitza del retard en l’execució del projecte.

El d’Albox culpa igualment Esquerra del fet que Hard Rock hagi decidit abandonar la inversió, encara que no aporta cap prova que sustenti la seva fantasmagòrica afirmació.

Segons Granados, ERC practica una “política sectària” i exigeix als republicans que acabin amb les seves “ambigüitats amb un projecte d’aquesta importància” que generarà “molts llocs de treball i un nou impuls econòmic i social per al territori”.

Alhora que “millorarà la qualitat de vida dels residents i crearà una nova oferta turística que ens posicionarà a escala mundial”. Granados ho remata tot dient que Hard Rock garantirà feina “durant 365 dies”, amb la qual cosa queda clar que no hi haurà explotació laboral, ja que els anys de traspàs els treballadors podran gaudir d’un dia de festa.

Ahir, Granados buscava protagonisme. De fet, l’alcalde de Salou és com una vedet: li encanta sortir a l’escenari. I que l’aplaudeixin. Més ara que s’ha passat al PSC (cap altre partit l’accepta en la llista electoral) i necessita quedar bé davant d’ells.

A partir d’ara, una cosa està clara: durant els propers sis mesos (fins a les municipals), ERC serà el gran objectiu i principal enemic de Granados. Amb Hard Rock o sense. 

Farà el que calgui per acontentar Illa i demostrar-li que ell és un polític d’alta volada. Ah, i que tots són uns inútils menys ell!