dimarts, 6 de desembre del 2022

El Govern desmenteix Granados i nega que Hard Rock se’n vulgui anar

 


Dijous passat, just l’endemà que l’alcalde Pere Granados deixés anar que Hard Rock s’havia cansat d’esperar i anul·lava la seva multimilionària inversió a Vila-seca i Salou, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, manifestava que a ell no li constava res del que afirmava Granados.

Aquesta setmana, el nou delegat de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifre, es pronunciava en sentit idèntic.

—Hard Rock està paralitzat? —li preguntaven.

I Xifré responia:

—Tinc entès que no. La persona que afirma que està aturat que reveli la seva font. És molt fàcil dir que està paralitzat, però s’hauria d’aportar proves. Des del departament de Territori em diuen que el projecte segueix els seus tràmits administratius. No tenim cap constància que l’empresa Hard Rock s’hagi retirat del projecte. Hi ha dipositada una fiança i estem convençuts que continuarà endavant. És cert que hi ha alguns detalls que hauran de passar per la comissió d’urbanisme, però jo no crec que estigui aturat.

—L’alcalde Salou està convençut que hi ha partits propers al govern que està en contra del projecte…

—És la seva opinió. Crec que el Govern de la Generalitat actua de forma unitària i parla sempre a través de la seva portaveu, Patrícia Plaja. Ella va dir que el projecte no està paralitzat. No sé d’on treu aquesta idea l’alcalde de Salou.

—El projecte Hard Rock podria quedar en no res?

—No ho crec. Hem de girar la mirada. Hauríem de tenir en compte que just al costat hi ha PortAventura que està fent moltes inversions i el seu projecte inicial encara no està totalment desenvolupat. Està fent una gran feina per a desestacionalitzar la zona. Hard Rock és important, però hi ha projectes ja instal·lats que també són importants. (Font: La República Checa).

Vaja, que tot apunta a un nou numeret del d’Albox per sortir al Telenotícies.