dimecres, 7 de desembre del 2022

Estela Baeza no assisteix al dinar de Nadal del PSC

 


Dissabte passat, 3 de desembre, el PSC de Salou va celebrar un dinar de Nadal que, malgrat la crisi patida fa setmanes, quan va anunciar que encara s’obrirà més de potes a Granados, va congregar nombrosos afiliats i simpatitzants del partit. Va ser molt bonic veure tanta germanor. A més, entre els quals hi havia el nou papaíto de la família socialista, Yeray Moreno, el nou expert en turisme.

Pel que fa als absents, cal destacar la regidora Estela Baeza, que ha denunciat membres de l’executiva local i fins i tot els seus companys (és un dir) regidors d’assetjament i fer-li la vida impossible en la formació, “a veure si plega ja d’una vegada”.

Algú podrà dir, bé tampoc hi era el Dani López, que aquest sí que és el nucli dur. I és veritat, el Dani López tampoc hi era, al dinar. Però per la senzilla raó que aquest només es mou si cobra per assistència.

I és que només per aquest concepte li van caure 3.526 euros el mes passat de l’Ajuntament. Morralla si ho comparem amb els 4.036 euros d’octubre i 4.363 euros de setembre.

Qualsevol deixa el càrrec, tu!