dilluns, 5 de desembre del 2022

Granados amaga quant va costar el seu SalouCongress

 


Al ple de dimecres passat, el portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet (com el trobarem a faltar a partir de l’any vinent!), li va preguntar a l’alcalde, Pere Granados, quants diners ens ha costat el seu famós congrés turístic, que va acabar sent un fiasco de públic.

La resposta de Granados va ser l’habitual de tirar pilotes fora: que si el primer dia va tenir un impacte de tres milions i mig de no sé què, perquè no ho va aclarir, i que gràcies al SalouCongress Salou ha estat el referent de Catalunya i ha posicionat Salou a Espanya.

Segons Huguet, Granados va destinar al congrés, que va durar dos dies, un mínim 17.000 euros, segons un pressupost inicial. El portaveu de Cs va afegir que li constava que hi havia hagut més despeses, i per això volia saber per quant ens havia sortit la festa.

Huguet li va retreure al d’Albox que hagués utilitzat el SalouCongress com un acte electoral centrat en la seva figura i en el seu nou nen bonic, Yerany Moreno (PSC), en el paper de mestre de cerimònies, malgrat que Yeray no és membre del Patronat de Turisme ni ocupa cap càrrec municipal relacionat amb el sector.