dijous, 8 de desembre del 2022

Granados ensenya el seu ‘cortijo’

 


L’Ajuntament de Salou va informar ahir que unes 50 persones nascudes a Albox (Almeria) s’han aplegat a Salou per celebrar la VIII Trobada d’Albojenses. La festa, organitzada per l’Associació Cultural Somos Albojenses, d’Albox, i l’Ajuntament de Salou va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Pere Granados, i del president de l’entitat, Diego Carrillo.

Pere Granados Carrillo va néixer a Albox el 1958. I des de fa anys convida els seus veïns emigrants de Cornellà, Cambrils, Valls o Reus a visitar Salou.

A mi em sembla molt bé que ho faci, sempre és bo saber d’on vens i cap a on vas, si és que vas a algun lloc. Com també em sembla molt bé que es facin comiats de solter o que hi hagi romeries al Privée.

Però que l’alcalde utilitzi les xarxes socials municipals per a un ús particular és un abús, una indecència, una mostra més de prepotència i amiguisme.

És més, als salouencs ens la bufa saber si s’ajunta amb els del pueblo a explicar batalletes o records del passat, quan els carrers encara no estaven asfaltats. El que busca Granados amb tot això és deixar clar qui és l’amo del seu cortijo.

Aquest comportament autocràtic, però, se li acaba. L’any que ve perdrà les municipals i deixarà de ser alcalde.

Ja veurem aleshores on se’ls emporta el señorito!