dijous, 8 de desembre del 2022

Granados segueix intoxicant amb l’Eix Cívic

 


El digital La Ciutat (un dels que més li segueix el joc a l’alcalde de Salou, Pere Granados), ha publicat un article, titulat Eix Cívic, la nova forma de travessar Salou, en què explica les bondats de la gran avinguda que Granados promou a l’antic traçat ferroviari.

Per descomptat, tot són meravelles, es tracta d’un gran projecte de l’alcalde que transformarà de manera extraordinària la ciutat. Una iniciativa que costarà 14 milions d’euros, que, segons el d’Albox, seran finançats per la Generalitat, malgrat que no té res de lligat.

Sí, és cert que hi ha un compromís signat per la Generalitat el 2013, però no hi ha prevista cap dotació econòmica per part del Govern català per aquesta inversió, que Granados ha activat pel seu compte.

La informació de La Ciutat també conta que en lloc dels edificis inicialment previstos, la venda dels quals havia de permetre obtenir diners per construir un gran aparcament subterrani, n’hi haurà altres “de baixa alçada” destinats a habitatge social, comercial i equipaments públics. “Aquesta proposta ha estat ben rebuda pels membres de la comissió que representen l’associació de veïns i comerciants Barenys-Platja de Ponent”, subratlla.

Quan això no és cert. La construcció d’uns edificis més baixos va ser plantejada per Granados a la comissió veïnal a mitjans de setembre. I aquests van contestar que traslladarien la possibilitat als veïns, els quals, després, en assemblea, han acordat que no volen cap edifici, ni alt ni baix.

És a dir, l’alcalde anuncia un projecte que segueix sense tenir el consens dels veïns més afectats, i sembra confusió en un intent de culpar-los del retard en l’execució de l’Eix Cívic.

És més, des de la reunió amb els veïns del mes de setembre, res més se n’ha sabut. A cada ple l’oposició li pregunta a l’alcalde sobre la qüestió, i aquest respon que quan hi hagi alguna novetat ja la dirà.

Mentrestant, Granados continua fent de les seves i intoxica l’opinió pública gràcies als seus mitjans de comunicació afins. 

Perquè, és clar, ell és el bo de la pel·lícula i el seu Eix Cívic ha de tirar endavant per collons.