dimecres, 8 de febrer del 2023

Cambrils canvia el mes de la galera pel mes de la cagalera

 


La decisió del regidor d’Urbanisme de l'Ajuntament de Cambrils, Enric Daza, d’abandonar Nou Moviment Ciutadà (NMC) per liderar Junts en les pròximes eleccions municipals ha suposat la primera crisi de govern d’Oliver Klein, factòtum de NMC i alcalde del municipi.

La renúncia de Daza comportarà previsiblement la seva destitució del càrrec, raó per la qual Klein haurà de nomenar un substitut a Urbanisme.

L’elecció no és fàcil, atès que dos dels regidors de l’equip de govern, i que formen part del grup mixt perquè no tenen partit (Joan Artigau i Patricia de Miguel), estan descartats, són zeros a l’esquerra, i els altres regidors estan sobrecarregats de càrrecs, cosa que no vol dir que treballin.

Això obliga Klein a replantejar el cartipàs municipal per resoldre el problema amb absoluta transitorietat. La qüestió és aguantar com sigui fins a final del mandat, amb el consegüent cangueli per si no s’arriba amb els deures fets. 

Tal com passa amb la rambla (unes obres que no s’acaben mai) i altres ambiciosos projectes urbanístics estudiats que corren el risc de quedar penjats.