divendres, 17 de febrer del 2023

Chatelain admet que no sap quan s’inaugurarà la rambla

 


El regidor d’Hisenda i Seguretat Ciutadana i portaveu del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Cambrils, David Chatelain, ha demanat tranquil·litat la ciutadania al voltant de la remodelació de la rambla de Jaume I.

Des de fa uns dies, els treballs s’han alentit fins a gairebé aturar-se, la qual cosa ha cridat molt l’atenció entre el veïnat. Chatelain ha assegurat que no hi ha cap problema econòmic i que l’obra es pagarà, incloent-hi el sobrecost que s’ha produït.

El regidor ha explicat que l’endarreriment de l’obra és provocada per un tràmit administratiu, concretament les darreres certificacions, que encara no s’han aprovat.

El regidor ha fet una crida a la calma i ha manifestat que en els propers dies se solucionarà aquest tràmit i les obres es podran finalitzar.

Chatelain ha recordat que el 80% de l’obra ja està completada i només queda la part final. Ara bé, ha admès que no sap si es podrà fer un acte inaugural, tenint en compte que a partir del 3 d’abril ja no se’n poden celebrar per qüestions electorals.

El popular també ha explicat que quan es posi en marxa la rambla es farà una prova pilot en la qual la via estarà oberta al trànsit rodat al matí, però aquest estarà restringit a la tarda. (Font: Ràdio Cambrils).

Aquests són els que van arribar al govern amb ganes de menjar-s’ho tot, i només fan cagar.