dissabte, 25 de març del 2023

La llista la presenta el PSC perquè Granados mantingui la Diputació

 


La llista de FUPS i PSC de les eleccions municipals del 28 de maig serà elevada pel PSC de Salou a la direcció del partit perquè la ratifiqui i presenti. Si ho fes FUPS (el partit de Pere Granados), com que es tracta d’una formació local, no podria entrar a la Diputació. És la mateixa tàctica que Granados va fer amb Junts (i anteriorment amb CiU). 

Junts va posar el nom als anteriors comicis perquè ell pogués ser diputat provincial i aconseguir així un magnífic sobresou (la Diputació paga molt bé). 

Encara que la candidatura política, que aquest cop es diu Sumem per Salou-PSC, la valida el PSC, qui en realitat ha fet la llista és Granados. I és Granados qui mana al PSC. De fet, els socialistes només firmen i executen allò que el d'Albox els ordena. 

En l’únic que l’alcalde de Salou ha hagut de cedir és en relegar el Toni Brull de dalt de la llista, ja que no és ben vist al nou PSC. A més, Granados col·loca qui considera més afí seu i margina als qui no li reten acatament incondicional.

Ell és dels que sempre conspira i mai no dorm. Per això, el PSC només es refarà políticament quan Granados perdi les eleccions. Que tot arribarà. I possiblement molt aviat, més del que ell es pensa.