divendres, 31 de març del 2023

Vila-seca en Comú, un exemple a seguir

 


Vila-seca en Comú va fer balanç divendres de la setmana passada de la seva feina a l’Ajuntament en aquest mandat. De les 279 propostes del seu programa, se n’han implementat 94, que representen el 33,7% del total.

De les 80 mocions registrades, n’han presentat 58, el 73% del total. Això vol dir que tres de cada quatre mocions porten el seu segell.

El 68% dels acords signats amb el govern local han estat implementats o estan en un grau de desenvolupament elevat: 49 de 72.

“Encara que ens hagués agradat incidir-hi més, cal tenir en compte que el nostre grup està format per tres dels 21 regidors. Representem el 14% de la corporació. Així, doncs, hem fet valer el nostre pes”, expliquen.

“Les dades exposades representen una petita part del nostre treball al qual cal sumar tasques de fiscalització al govern i assessorament al veïnat”. (Font: Vila-seca en Comú).

Certament, quina enveja tenir Vila-seca en Comú al teu municipi. Sobretot si vius a Salou, on l’oposició està paralitzada i la seva feina és inexistent, deixant via lliure a un alcalde autòcrata, com és Pere Granados.