dissabte, 1 d’abril del 2023

Això, amb Pere Granados d’alcalde, no passaria

 


Salou es prepara per rebre els seus visitants de Setmana Santa (el primer contingent de bestiar de la temporada) com millor sap: amb els braços oberts i els carrers plens de merda. Amb cartons que impedeixen llençar les escombraries en uns contenidors ja plens, tal com es pot veure en aquesta foto d’Ultimissing, feta al carrer Terol.

Per sort per a nosaltres (i enveja dels pobles veïns), Salou compta amb una candidatura política que promet acabar d’una vegada aquest greu problema de deixadesa que patim any rere any. 

Es diu Sumem per Salou. Aquesta llista, amb el Pere Granados al capdavant, està integrada per persones que prometen fer les coses bé i recuperar el prestigi de la capital de la Costa Daurada, que mai no va havia d’haver perdut per culpa gestió dels actuals governants, que només pensen a repetir i seguin xuclant de la mamella.

A favor de Sumem per Salou hi ha que la llista està formada per gent preparada i amb esperit de sacrifici, per polítics de nova falca que s’hi deixaran la pell per Salou. És la renovació i el lideratge que estàvem esperant, ja que sense ells ens seguirem enfonsant.

Salou necessita un canvi. I aquest canvi ens el garanteix Pere Granados i el seu equip, amb el socialista Yeray Moreno de fidel escolà. El proper 28 de maig hi ha eleccions municipals i és el moment de botar a Granados d’una vegada.