dilluns, 3 d’abril del 2023

El govern de Salou gasta les seves reserves per fer més obres

 


L’equip de govern va aprovar en el ple de dimecres passat la primera modificació de crèdit del pressupost d’aquest any. L’objectiu és utilitzar 1,9 milions dels 3,2 milions que diu que té de romanent per “millorar béns i serveis per a la ciutadania”.

Segons l’Ajuntament, “200.000 euros s’invertiran en el manteniment de vies públiques; 350.000 euros, en infraestructures i obres als carrers; 165.000 euros aniran al Patronat de Turisme; 120.000 euros, a despeses de la participació en el nou servei funerari, i també hi haurà partides per a Infància i Joventut i Cultura i Festes, així com per a l’increment de la neteja dels banys de la platja i per a material tècnic per a la brigada municipal, entre d’altres”.

Per al portaveu del PP, Mario García, “amb l’excusa de despeses diverses [que és com es va presentar la proposta] ho inclouen tot. Això demostra que no planifiquen el pressupost. És impossible fiscalitzar els comptes i saber en què es gasten els diners que obtenen dels impostos”.

En idèntic sentit es va pronunciar l’alcaldable de Cs, Sergio Susín, qui va lamentar que “no sabem on van aquests diners”, que després l’equip de govern va desglossar una mica en la nota de premsa posterior a la sessió.