dilluns, 3 d’abril del 2023

El PSC esdevé el nou refugi de Ciutadans

 


La maquinària electoral del PSC fa temps que funciona a tot drap. Amb l’horitzó del 28 de maig delimitant el camp de batalla, l’objectiu del partit és tornar a ser el més votat i recuperar les batllies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. I, per aconseguir-ho, la formació de Salvador Illa està disposada a gairebé tot, fins i tot a convertir-se en la gran casa d’acollida dels espanyolistes que han sortit rebotats de la implosió de Ciutadans.

A Vila-seca, els militants han elegit de candidat Joan Anton Ramírez, que el 2015 i el 2019 va comandar les files de Ciutadans (va aconseguir tres regidors i cinc, respectivament). “Em presento per guanyar i governar perquè estic convençut que Vila-seca necessita un canvi, un canvi tranquil i sense estridències, però imprescindible per a guanyar en progrés”, va dir després de l’elecció.

El grup municipal de Ciutadans, tot i que encapçalava l’oposició, va fer implosió arran de la crisi estructural del partit i es va reconvertir en Vila-seca Som Tots, que el gener passat, sota les ordres de Ramírez, va acordar una coalició electoral amb el PSC –que tan sols té dos regidors– per a les eleccions del 28-M. De tota manera, a les xarxes socials, el candidat del PSC es continua presentant com a regidor i portaveu municipal de Ciutadans. (Font: Vilaweb).

A Salou, és cert que el candidat del PSC (Pere Granados) no és de Cs, però per la senzilla raó que el 2019 no el van voler. El d’Albox s’hi va oferir, però, com que ja el coneixien, se’l van treure de sobre per sort per a ell, ja que amb Junts va tornar a ser alcalde.

Una sort que enguany se li acabarà. Per sort de tots.