dimecres, 19 d’abril del 2023

Els nous camps de futbol no s’acabaran a temps

 


La temporada 2022-23 és especialment complicada per als clubs esportius de Salou que feien ús de l’Estadi Municipal. El desmantellament de les instal·lacions, motivat per la nova canalització del barranc de Barenys, ha obligat tots els equips de futbol, rugbi i softbol a traslladar la seva activitat aquesta campanya.

Es tracta de 700 jugadors de totes les edats. Al principi, des del consistori els van comunicar que podrien tornar a l’estadi a partir del setembre, però els treballs per reubicar els dos camps de gespa artificial encara no han començat i temen que no estiguin a punt de cara a l’inici de la temporada que ve, tot i que l’Ajuntament ha sumat 30.000 euros més al pressupost.

“Ens van dir que al setembre estarien fets els camps. Suposem que començarem la pretemporada ja al nostre lloc, però de moment a l’obra no hi ha moviment i ens temem que no s’acabarà a temps”, diu el president de la UD Salou, José Antonio Silva.

En la mateixa línia es pronuncia Manuel Medina, president del Costa Daurada FC: “Sabem que l’Ajuntament ha fet un esforç econòmic, però, així i tot, ho tenim difícil. Fins al desembre o el gener no vam tenir vestidors disponibles i aquestes setmanes hem tingut equips jugant a pistes de col·legis perquè no teníem alternatives”.

Per la seva banda, Àlex Satué, president del Salou Academy Rugby Club, explica que a les instal·lacions del Cavet (les que ha llogat l’Ajuntament durant aquest temps), “tenim més espai per entrenar i créixer”, però lamenta que no tinguin possibilitat de jugar els seus partits com a local i que han hagut de buscar altres camps pel seu compte.

Satué també es mostra escèptic sobre poder començar la temporada que ve al nou estadi i assenyala una altra preocupació: “Si tornem amb el mateix espai d’abans, hi haurà problemes d’horaris i camps. Hi ha molts equips de futbol entrenant i nosaltres també creixem cada cop més”. (Font: Diari de Tarragona).