dimecres, 19 d’abril del 2023

Granados suspèn un míting al Mirador per falta de públic

 


Pere Granados, alcalde de Salou i candidat a la reelecció per Sumem per Salou-PSC, ha hagut de suspendre un míting que tenia previst fer dissabte vinent a la urbanització del Mirador després de constatar que la gent no pensava anar-hi. El motiu: que estan farts de les seves mentides, que els faci promeses que després no compleix i el seu desinterès pel barri, menys quan hi ha eleccions.

La trobada amb els veïns estava prevista a les 11 del matí a la plaça Daniel Tuset. Però quan els residents se’n van assabentar, ràpidament van començar a comentar a les xarxes socials que no tenien intenció d’anar-hi.

Alguns veïns recordaven “com es nota que venen eleccions” i altres li recriminaven que no hagi fet res del que els havia promès temps enrere: ni millores en la neteja, ni la reparació d’una marquesina, ni la poda dels pins i tampoc la reparació de dos fanals. “No té paraula”, remata un, mentre un altre afegeix: “Aquests senyors no tenen cap credibilitat”.

Els veïns també han expressat la seva preocupació pel risc d’incendi amb què viuen a conseqüència de la manca de manteniment de la zona boscosa de PortAventura, just al costat de casa seva. “La nostra urbanització continua sent un polvorí”.

Finalment, l’oficina de l’alcalde va al·legar un imprevist per suspendre el míting i deixar-lo “per més endavant”.

Granados, al capdavant de Sumem, un candidat que cada vegada suma menys.