dimecres, 5 d’abril del 2023

Granados es treu anys per amagar que és impotent

 


El 14 d’abril es presenta la candidatura unitària Sumem per Salou-PSC, amb l’alcalde, Pere Granados, com a cap de cartell. Amb motiu de tan notable esdeveniment, tant FUPS (el partit de Granados) com el PSC (l’altre partit de Granados) han difós anuncis de l’acte, que tindrà lloc al TAS, un escenari magnífic per fer teatre.

La foto que domina el cartell de Sumem (a l’esquerra) és la d’Albox. Però si us hi fixeu bé, no és actual. Deu tenir dos anys. El Granados actual és força més culgròs i panxut que llavors. Però intenta dissimular-ho, vol semblar més jove, ignorant que el pas del temps és inexorable i que no perdona ningú. Vaja, que per més que ho intentis, els dies passen i estàs fent el ridícul.

Aquesta impotència per aturar el pas del temps és més insofrible quan descobreixes que tot s’acaba, que arribes al final i que no sumaràs tot el que esperes el pròxim 28 de maig. Ni amb enganys ni fitxatges estrambòtics, t’enganyes tu mateix.

Si tant et preocupa el pas del temps, si vols aparentar que ets més jove del que realment ets, posa-hi una foto de quan vas fer la primera comunió. O millor encara: de quan vas fotre fora el PSC de l’alcaldia l’any 2009 gràcies a una moció de censura. Aleshores sí que eres més cadell. Fins i tot semblaves una mica despistat.

Per cert, el Facebook del PSC ha limitat qui pot comentar la notícia de la presentació de la candidatura. Potser el fa vergonya que algú els recordi que baix han caigut i fins a quin punt s’han venut.