dimecres, 19 d’abril del 2023

Juan Ramón Martín serà l’alcaldable d’Assemblea per Salou

 


El mediador comunitari Juan Ramon Martín Menoyo serà el candidat de l’Assemblea per Salou a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Assemblea per Salou, integrada per activistes socials, ja es va presentar a les municipals del 2019, també amb Juan Ramon al capdavant, però només va obtenir 55 vots. Bàsicament, perquè la seva base electoral estava repartida amb Podem, que va obtenir 360 paperetes i tampoc no va entrar a l’Ajuntament.

Les propostes electorals d’Assemblea per Salou coincideixen amb els objectius de l’Agenda 2030, que impliquen una nova manera d’entendre la política, com un servei, no com una professió.

“Si està a la nostra mà, no permetrem ni per activa ni per passiva un consistori presidit una vegada més pel senyor Granados”, puntualitzen.

També advoquen per la inclusió social i la diversificació econòmica per no dependre únicament del turisme com a motor econòmic del municipi.

Subratllen, així mateix, la necessitat de crear una oficina de l’habitatge municipal i impulsar programes d’inserció laboral per a les famílies i persones vulnerables, que impliquin formació i ocupació en sostenibilitat i lluita contra el canvi climàtic, “coneixements que s’aplicarien en forma de llocs de treball en projectes de reforma d’edificis, instal·lació de plaques solars, horts urbans i productes agrícoles de km 0 i projectes d’economia circular (reciclatge de roba, plàstics i aprofitament de residus alimentaris)”, entre les 50 propostes que han rebut, discutit i concretat amb els veïns, i que podeu llegir aquí (i aquí en teniu el manifest).