diumenge, 9 d’abril del 2023

La gent cada vegada està més farta de Granados

 


Tinc ganes que arribi la nit del 28-M per veure el careto del candidat a l’alcaldia de Sumem per Salou-PSC, Pere Granados, que es resisteix a deixar un lloc que es creu que és de la seva propietat.

Dic que en tinc ganes perquè aquestes eleccions municipals marcaran el seu enfonsament polític, i el seu careto, aquella nit, serà sepulcral. Bé, el seu careto i el de tota la claca que l’envolta.

Alcalde des del 2009 gràcies a una moció de censura, el descontentament cap a ell, un polític egocèntric, i a la seva manera de governar, pròpia d’un sàtrapa, és creixent.

Fins al punt que ja han aparegut adhesius en contra del d’Albox, ara a les files del PSC perquè ja no li quedava on triar.

Això passa malgrat que Granados mobilitza tota la seva tropa (que és nombrosa) per arrencar pancartes i apaivagar qualsevol crítica envers la seva figura, que ell considera (erròniament) excelsa i magna.

Malgrat la seva resistència, és un dirigent acabat. Ho saben els altres partits, per molt que divendres vinent ompli el TAS amb la seva gent. Sí, el dia 14 hi congregarà molts fidels, però el seu temps s’acaba.

I ho saben també els electors. El seu infaust cicle arriba al final, el 28 de maig l’enviarem cap a casa, Salou per fi serà lliure i ja no ens enganyarà més.