dimarts, 4 d’abril del 2023

Salou utilitzarà aigua del pantà de Riudecanyes

 


L’Ajuntament de Salou ha informat que ha estat guardonat amb el segell Infoparticipa 2022, que reconeix la qualitat i la transparència de la informació pública local, una distinció que ha rebut per tercer any consecutiu.

El guardó, que va ser recollit pel regidor Jesús Barragán (Berrinches), l’atorga la Universitat Autònoma de Barcelona i distingeix la qualitat i la transparència de la informació pública local dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya, avaluant la informació publicada al portal web, portal de transparència i seu electrònica de les corporacions.

El consistori salouenc ha assolit una puntuació del 98% en l’avaluació del model Infoparticipa, consolidant la tendència dels darrers anys: del 92,3% el 2020 i del 96% el 2021. (Font: Ajuntament de Salou).

Que a l’Ajuntament de Salou hi ha transparència informativa és tant com afirmar que el pantà de Riudecanyes està ple de gom a gom. I això que és petit!

Una mostra recent d’aquest contrasentit: dimecres passat l’equip de govern va avançar la celebració del ple a les nou del matí. I no van avisar ningú del canvi d’hora, trets dels regidors. Així s’eviten que hi pugui assistir el poc públic que hi va.