dimarts, 4 d’abril del 2023

L’Ajuntament reclama 567.000 euros al propietari de Villa Enriqueta

 


Les obres per restituir a la legalitat el xalet Villa Enriqueta de Salou s’han acabat, segons ha informat l’Ajuntament. I han costat 567.000 euros, molt menys dels 1,5 milions pressupostats, malgrat que els materials de construcció s’han encarit de mitjana un 22% a Espanya el darrer any. 

Un import que l’alcalde, Pere Granados, pensa reclamar a la propietat, a la qual no pensa perdonar “ni un cèntim. I si no paga, embargarem”, va manifestar en un to desafiant el d’Albox en l’últim ple, dimecres passat.

Aquestes obres de restitució urbanística, que obligaven a recuperar l’estructura original d’un immoble catalogat com a bé cultural d’interès local, s’han hagut de dur a terme després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) condemnés el consistori salouenc per autoritzar els treballs de construcció del restaurant Villa Alexander saltant-se les ordenances urbanístiques municipals.

El tancament del local decretat pel TSJC fins que tot tornés a la normalitat va provocar que Turispatrimonial, SL, propietària de l’immoble, demani 6,7 milions d’euros a l’Ajuntament pel perjudici causat, ja que considera que la culpa va ser de l’Ajuntament.

Suposo que l’Hilario, un cop rebi la reclamació de Granados, es pixarà de riure.