dimecres, 12 d’abril del 2023

Tant de bo la Valèria fos l’alcaldessa de Salou

 


ERC ha començat a presentar els membres de la seva llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig. De moment només he vist la intervenció de la Valèria Salvador Mironova, de 18 anys.

La Valèria és estudiant universitària i es declara feminista, ecologista i militant del Jovent Republicà. Diu que ja fa anys que està implicada en moviments socials reivindicatius, i explica que quan va començar els estudis de Primària, fa 14 anys, Pere Granados ja era alcalde de Salou.

Assegura, amb raó, que durant tots aquests anys cap dels problemes estructurals del municipi ni han millorat ni solucionat. “Els joves seguim sense accés a l’habitatge i estem condemnats a feines estacionals i precàries. No es governa per a la gent. Veig un projecte esgotat i sense idees”.

I remata: “Salou no es mereix ni es pot permetre quatre anys més d’aquest règim. Els joves de Salou hem de provocar aquest canvi”.

La Valèria representa la frescor i la nova empenta política que necessita la societat actual, malauradament dirigida per sàtrapes que només pensen a perpetuar-se en el poder.

La Valèria figura en el lloc 14 de la llista d’ERC. Però tant de bo fos la número u o alcaldable dels republicans. Perquè joves lluitadors i compromesos com ella és el que necessita Salou per enviar a l’asil d’una vegada a tota la colla de vividors de la política que patim.

El vídeo el podeu veure aquí.