dijous, 13 d’abril del 2023

Abella acusa Junts de cometre frau democràtic

 


—Quan el partit va anunciar que faria primàries, va valorar presentar-s’hi?

—En un principi sí, però en aquest partit hi ha hagut coses molt fosques últimament. Ja li he comentat que un partit que l’objectiu no és Cambrils, per mi no serveix. La decisió de fer primàries es va aprovar per l’executiva local. Deixi’m dir que, en aquesta executiva hi formen part de manera obligatòria els càrrecs electes, i ni a la regidora Marta Borràs ni a mi mateix se’ns ha convocat en el darrer any a aquestes executives locals. S’han saltat completament els estatuts del partit, perquè si tu tens una executiva local, tots voten i s’aprova per majoria. Però ja deliberadament no convocar als càrrecs electes que pot ser que no votin el que tu vulguis, perquè per mi és un frau democràtic.

—Per què no se’ls convocava?

—Això no li puc respondre, ho haurien de fer ells. Potser érem la veu dissonant d’aquesta executiva local. Anteriorment, jo assistia a les executives, però a la regidora Borràs ja no la convocaven per no ser militant, cosa que jo reclamava insistentment la seva assistència tal com marquen els estatuts. En aquests comitès si es parlava de Cambrils era perquè jo insistia a la part final, després de debatre sobre temes nacionals.

—La seva relació amb els militants s’ha deteriorat?

—Amb molts militants continuo tenint sintonia.  M’han trucat molts militants i simpatitzants, tant en l’àmbit local com nacional, demanant-me que, si us plau, torni a encapçalar el partit a Cambrils, perquè el que està quedant és un desastre. Em manifesten que ara tot s’hi val per esgarrapar vots, i que a tot s’ha de dir que sí. Tot això amb la connivència total de la direcció de Junts, que per tal d’aconseguir vots que puguin donar regidors i, de retruc, mantenir les cadires dels que formen part del Consell Comarcal i de la Diputació. (Font: Revista Cambrils).

Entrega anterior.

Continuarà.