dimarts, 9 de maig del 2023

Contenidors que fan bonic

 


El portaveu de Junts, Lluís Abella, va demanar en el darrer pel de l’Ajuntament de Cambrils el canvi d’ubicació dels contenidors de la brossa de la primera línia del port a un altre punt que no sigui tan turístic. “Trobem inadmissible que se n’hagin col·locat vuit al llarg de la façana i que perjudiquen greument la imatge de tot el municipi. No es pot permetre que la carta de presentació de Cambrils es converteixi en un abocador de brossa i males olors”, va denunciar Abella.

El portaveu de Junts també va apuntar que aquesta nova instal·lació era fruit de la “improvisació i mala planificació” del govern local. “Han estat incapaços de trobar una millor ubicació i han optat per la solució més senzilla, menystenint les evidents conseqüències”. “Els preguem que facin el favor de tocar de peus a terra, apliquin el sentit comú i donin l’ordre pertinent per a rectificar aquesta aberració”, va demanar el regidor.

El regidor de Serveis, Josep M. Vallès, respondre aquesta petició dient que “els contenidors són necessaris, no una molèstia”. I va afegir que la seva instal·lació és fruit de la política de recollida selectiva, que beneficia el medi ambient.

Fa un mes el grup municipal d’ERC ja va denunciar la ubicació dels contenidors del Port, i també ho han fet veïns i comerciants de la zona perquè comporten “problemes de males olors i de soroll pels veïns, pels comerços i pels usuaris dels establiments que es troben a primera línia”. (Font: Revista Cambrils).