dilluns, 8 de maig del 2023

El restaurant Villa Enriqueta torna a oferir menús

 


Cal reconèixer que els d’Unidos Salou-Acció Plural (USAP) són els qui estan publicant les piulades més canyeres i divertides de la precampanya electoral (la campanya oficial no arrenca fins a la mitjanit del divendres 12 de maig).

Un d’aquests missatges fa referència al desastre perpetrat per l’Ajuntament amb Villa Enriqueta, i els d’USAP proposen, per a gaudi col·lectiu, un peculiar menú del dia: de primer plat, llicència municipal (no en tenia); de segon, la demanda judicial que va desembocar en el tancament del restaurant Vil·la Alexander, i per postres, la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que condemnava l’Ajuntament.

En total 1.200.000 euros, que era el que costava restituir el xalet a la legalitat urbanística. Encara que al final l’obra ha sortit força més barata: 567.000 euros. És a dir, la meitat. A saber quins nyaps hauran fet ara!

Els d’USAP hi podien haver afegit un berenar de 6,7 milions, que és el que reclama el propietari d’indemnització per totes les malifetes consistorials.

No m’estranya que l’alcalde cada vegada tingui més panxa. Una paga i senyal, sens dubte, de com serà d’inflada la factura final.