dilluns, 12 de juny del 2023

Els periodistes denuncien la manipulació informativa de Pere Granados

 


L’alcalde en funcions de Salou, Pere Granados, ho ha tornat a aconseguir. Divendres passat va obtenir la Petxina Tancada que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya per “dificultar l’accés a la informació, demanar les preguntes prèviament i denegar les peticions dels periodistes d’entrevistar l’alcalde del municipi”.

Els altres finalistes eren Iqoxe i l’aeroport de Reus, però Granados, que ja va rebre aquest guardó en el passat (intentant que no es parlés als mitjans del Saloufest), es confirma com el més manipulador de tots.

El lamentable guardó va ser concedit divendres passat al Teatret del Serrallo, en la XXXI Festa de les Petxines de la Informació, organitzada per la demarcació de Tarragona del col·legi.

Per la seva banda, Tarraco Viva va ser guardonat amb la Petxina Oberta per 25 anys contribuint a la divulgació i la comunicació de la història en els mitjans de comunicació, a la qual també estaven nominats la Unió de Pagesos i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.

La Petxina Km. 0 va recaure en la secció d’esports de Tarragona Ràdio per la cobertura des de fa anys de l’actualitat esportiva dels clubs i esportistes de la ciutat, fent cobertures especials en fases decisives de promoció o ascens.

Finalment, es va distingir amb la Petxina Daurada Coia Ballesté (Reus, 1967), en senyal de reconeixement a la seva trajectòria professional i, especialment, per la seva tasca al capdavant de la corresponsalia de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al Regne Unit. (Font: Col·legi de Periodistes de Catalunya).

Felicitats a tots ells.

I pel que fa a Granados, queda clar que és la vergonya de Salou!