diumenge, 18 de juny del 2023

Klein maniobra per dinamitar el pacte del quadripartit

 


L’alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein (NMC), ha intentat dinamitar diversos cops el pacte quadripartit (ERC-PSC, Junts-En Comú Podem) que l’apartarà de l’alcaldia amb oferiments d’última hora, segons ha revelat el candidat del PSC, Alfredo Clúa. Aquest repartiment de caramels s’hauria centrat sobretot en Junts i En Comú Podem, mentre que ERC (a qui Klien va apartar de l’alcaldia el setembre del 2021 amb una moció de censura) n’ha quedat al marge.

“Han trucat a gairebé tots els membres de la nostra llista i, fins i tot, a gent que no hi era”, apuntaven els comuns, alhora que Clúa afegia que què no hi ha marxa enrere en la seva decisió: “Vam confirmar a Barcelona que preníem aquesta decisió i ens hi van donar el vistiplau. El pacte es manté ferm”.

Les declaracions es van fer el divendres després que se sabés que la Junta Electoral Central havia tombat el dos recursos presentats per Klein per presumptes irregularitats en dues meses electorals i que afecten 700 vots.

“La justícia li ha dit que no dues vegades [Junta Electoral de Zona i Junta Electoral Central], i ara està buscant que li diguin no per tercer cop [Tribunal Superior de Justícia de Catalunya]”, va dir Clúa, qui va lamentar que Klein està “obstruïnt el funcionament normal d’aquestes eleccions”.

Arran d’aquestes impugnacions el nou Ajuntament no es va poder constituir dissabte, i amb el que digui el TSJC s’haurà de fer a tot tardar el 7 de juliol.

De retruc, tampoc es podran constituir el Consell Comarcal del Baix Camp ni la Diputació de Tarragona, ja que els resultats electoral de Cambrils no són definitius i aturen tot el conjunt. (Font: Revista Cambrils).

A dalt, en segons terme, el Trump de Cambrils.