diumenge, 18 de juny del 2023

Montagut oficialitza el seu suport a Granados

 


El candidat de Sempre Salou-Ara Pacte Local, Marc Montagut, va oferir ahir el seu suport a Pere Granados durant el ple que va investir aquest com a alcalde del municipi.

Montagut ha treballat braç a braç amb Granados des que el 2009 el seu vot va propiciar que el d’Albox guanyés una moció de censura contra el PSC. Des d’aleshores, Granados ha mantingut el càrrec, tot i que en aquestes eleccions amb pitjors resultats, ja que amb l’aliança electoral amb el PSC esperava assolir la majoria absoluta d’onze regidors en lloc dels vuit que finalment ha aconseguit.

En les eleccions del passat 28 de maig, Sempre Salou va treure dos regidors: Montagut i Eduardo Abenójar, president de l’Associació de Restauració i Oci Nocturn.

Durant el discurs, Montagut va recordar que “no era fàcil per a nosaltres obtenir representació perquè som un partit jove”. Però després de felicitar Granados per la seva victòria electoral, va oferir el seu suport a qui tingui coincidències programàtiques amb ells. “Aquí, sempre ens hi trobaran”, va puntualitzar. Una proposició que només podia anar dirigida al nou alcalde, ja que els altres partits van renunciar a ser una alternativa de govern.

Tot i això, aquest oferiment de Montagut és insuficient per a Granados, ja que necessita tres regidors per assolir la majoria absoluta. Raó per la qual cosa aquest intentarà daurar la píndola a altres partits (preferentment ERC, que té quatre regidors), sabent que, a més, conserva l’aval extra de Montagut.