diumenge, 18 de juny del 2023

Vox és més feminista que ERC

 


A ERC li agrada gallejar que la futura que la futura república catalana, un cop aconseguida la independència d’Espanya, serà feminista. Però aquesta declaració dels d’Esquerra, almenys pel que fa als seus capitostos de Salou, és una mera fantasia, una falsa promesa, foc d’encenalls, o com li vulgueu dir.

N’és una prova la constitució ahir del nou Ajuntament. ERC defensava la paritat (això sí, amb un cap de llista mascle), de manera que dels quatre regidors dos eren homes i dues dones.

Però a l’hora de la veritat, Sonia García (la quarta) va deixar passar Marçal Curto (número cinc), afecte al càrrec des de fa la pila d’anys.

Segons la versió oficial, Sonia va fer un pas al costat “per incompatibilitats, atès que també treballa a l’Ajuntament”. Ai las!, es veu que això no ho sabien els republicans quan van elaborar la llista!

Ara per ara, Vox, amb dues dones de tres regidors, té més presència femenina que ERC.

I a sobre el candidat d’ERC, Sebastià Domínguez, té la barra d’acusar de masclista i discriminador durant el ple el partit d’Ana Belén Rodríguez (Vox), única dona candidata a Salou.