diumenge, 2 de juliol del 2023

El quadripartit diu que Klein és com un nen que no sap perdre

 


Les reaccions a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ha desestimat el recurs que va presentar el Nou Moviment Ciutadà (NMC) no s’ha fet esperar. Els partits que han signat el pacte que farà fora Oliver Klein de l’alcaldia, PSC, ERC, Junts per Cambrils i Cambrils En Comú Podem, han mostrat la seva satisfacció per la resolució judicial, ja que els obre les portes a poder governar conjuntament.

Les quatre formacions consideren que els tres recursos que ha presentat el NMC (primer a la Junta Electoral de Zona, després a la Junta Electoral Central i posteriorment al TSJC) “només han fet que frenar momentàniament la posada en marxa del govern i el retard en el funcionament de l’estructura municipal”.

Sobre el fet que NMC hagi anunciat ara que presentarà un altre recurs, aquest davant el Tribunal Constitucional, les quatre formacions han assegurat que “amb aquesta acció, un cop més, s’intenta obstruir l’inici del nou mandat”.

I afegeixen que el partit de Klein està fent “una fugida endavant, judicialitzant el que estava perfectament garantit pel sistema electoral”. “S’ha volgut canviar en els tribunals el que els electors havien decidit”.

Klein, que va guanyar les eleccions del 28-M, no accepta el govern del quadripartit perquè, segons ell, “no representa la voluntat majoritària expressada la jornada electoral i que només uneix als seus components per interessos personals i partidistes propis dels interessos de poder dels partits grans”. (Font: Ràdio Cambrils).