divendres, 28 de juliol del 2023

Salou encara arrossega obres pendents de pagament

 


El ple de l’Ajuntament de Salou va aprovar dimecres passat una modificació de crèdit del pressupost que li permetrà a l’equip de govern disposar d’1.782.738,15 euros més.

Segons PSC i ERC, aquests diners es destinaran “a la conservació i manteniment de les vies públiques i zones esportives, així com accions de Cultura i Festes i Infància i Joventut”. (Font: Ajuntament de Salou).

El que no expliquen és que amb part d’aquests diners se sufragaran despeses pendents d’obres portades a terme amb motiu de les eleccions municipals, segons recull un informe de la intervenció municipal, tal com va exposar durant la sessió el portaveu del PP, Mario García.

És a dir, cal pagar ara obres en període preelectoral perquè l’alcalde, Pere Granados, “va gastar a dojo per guanyar les eleccions”, va dir Mario.

“Es governa en quatre anys, no deixant-ho tot per a l'últim moment per interessos partidista i personals”, va afegir el popular.

I és cert, només cal sortir al carrer per comprovar que tota la frenètica activitat laboral del d’Albox abans del 28-M s’ha aturat. Perquè l’objectiu, que era confondre els electors, ja s’ha assolit.

Per descomptat, la modificació de crèdit va comptar amb el vot a favor d’ERC, quelcom impensable abans de la seva entrada al govern municipal.

També es va apuntar al carro el regidor d’USAP, Ignacio Durán, que s’ha ofert a Granados per defensar amb ell els interessos de Salou. Un altre crític de l’alcalde que ara s’apunta al canvi de camisa.