dimecres, 23 d’agost del 2023

El TramCamp tindrà la base d’operacions a Vila-seca

 


La Generalitat vol que a finals del 2026 comenci a funcionar el tramvia del Camp de Tarragona al triangle entre Cambrils, Salou i Vila-seca. Per això, el mes d’octubre passat va contractar l’estudi d’enginyeria Ayesa perquè redacti el projecte constructiu que donarà forma a tot el traçat, les estacions i el material necessari per al desplegament d’aquest nou sistema de transport. Paral·lelament, la setmana passada va encarregar, a través de l’empresa Ferrocarrils de la Generalitat, el projecte per definir l’edifici operatiu de tota la xarxa, que s’ubicarà a Vila-seca.

Aquesta és una part fonamental del projecte, ja que aquest espai es convertirà en la caserna general del conegut popularment com a TramCamp. I és que, juntament amb tota la part logística relacionada amb l’explotació de la línia, s’aixecarà l’edifici d’oficines i la zona per a empleats.

La ubicació exacta es definirà amb el projecte que s’acaba d’encarregar així com les expropiacions necessàries. La idea és que l’edifici operatiu es construeixi a la intersecció de l’A-7 amb l’actual traçat del tren, en paral·lel a l’N-340. (Font: Diari de Tarragona).

Salou, com sempre, perdent el tren.