dimecres, 23 d’agost del 2023

Rubiales rellevarà Granados al capdavant de l’AMT

 


El cinema espanyol caspós és un gènere molt popular a Espanya, i ha generat pel·lícules que són considerades clàssiques del cinema patri, ja que formen una part important de la cultura nacional.

Es basa en l’humor directe, amb acudits i frases fetes. I utilitza un llenguatge vulgar i molt castís, sovint amb referències a la tradició hispànica. Són pel·lícules còmiques i divertides que al seu moment van tenir gràcia però que amb el pas del temps han acabat fent pena.

Mostra d’aquells temps passats és l’Associació Turística de Municipis (AMT) de sol i platja, que presideix l’alcalde de Salou, Pere Granados, i que aplega poblacions com Adeje, Arona, Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, San Bartolomé de Tirajana, Torremolinos, a més de Salou. L’AMT es fonamenta en un model turístic que té com a grans pilars la massificació i l’encefalograma pla dels seus visitants.

L’últim a incorporar-se a aquest llista d’impresentables és l’encara president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, amb la seva conducta masclista i d’abús sexual, tal com es va poder comprovar en la final del darrer mundial de futbol femení.

Per això no es descarta que, atenent a tots aquests valors, sigui nomenat nou president de l’anacrònica AMT en lloc de Granados, considerat ja massa ranci. Una entitat, l’AMT, que en el ple municipal de l’octubre passat va ser molt criticada per ERC. Concretament, per Marçal Curto, qui va dir que el seu partit “mai ha cregut en aquesta mena d’associacions, com tampoc no hem cregut mai en el turisme de sol i platja com a principal actiu de la nostra ciutat. I no entenem com Salou ha d’arrossegar-se amb uns municipis caducs, sense visió de futur, que l’únic que pretenen és aprofitar-se del nostre futur”.

Ara ERC governa amb Granados, va de la seva mà i tot allò ha passat a l’oblit. 

Puta hemeroteca!