dimecres, 23 d’agost del 2023

Investiguen si la regidora Cristina Berrio va néixer enganxada al mòbil

 


Cada cop és més freqüent veure persones addictes al telèfon mòbil. I no només joves. Compartir les teves experiències a les xarxes socials, perquè els altres comprovin que bé que t’ho muntes ha esdevingut un repte viral.

Una mostra d’aquesta frenètica activitat és la de la regidora Cristina Berrio (PSC), que no para de fer-se selfies. Sigui on sigui.

Fins al punt que científics de la Universitat de Salou han començat a estudiar-ne el cas, atès que es desconeix què va ser primer: el mòbil o ella. O si l’aparell és senzillament una pròtesi enganxada a la seva mà, atès que sistemàticament aixeca el braç, s’enfoca i publica tota mena de collonades coses a les xarxes socials.

De la seva feina, al consistori, no se sap ben bé què hi fa. Tret de fotos i més fotos. Sens dubte, una forta competidora per a l’alcalde i ciclista, Pere Granados.

A dalt, la Berrio i la també regidora Elena Zhukova (ERC) durant l’emissió d’una pel·lícula dissabte passat a la plaça de Cala Crancs. Feina dura, aquesta de reafirmar-se, sí senyores!