dimecres, 27 de desembre del 2023

Granados reconeix que no té lligada l’alta velocitat

 


El mes de març passat, l’alcalde Pere Granados va afirmar que amb la nova estació que Adif està construint al costat de PortAventura Salou tindrà accés a l’alta velocitat ferroviària i als trens xàrter procedents de diferents mercats turístics. I afegia amb so de bombo i platerets: “Tindrem una de les millors estacions del Camp de Tarragona, pel nombre i la qualitat dels serveis, tant per als residents com per als visitants”. (Font: Ajuntament de Salou).

Doncs bé, Granados reconeix ara que el que va dir abans de les municipals era una gran mentida, que en realitat “estem demanant al Govern espanyol que ens connecti a un eix que enllaci tant amb el corredor central com amb el corredor mediterrani, amb l’amplada de via europeu. Això farà que en un futur aquest desplaçament de turistes sigui a través del tren perquè és menys contaminant i més sostenible”. (Font: Tourinews)

És a dir, no té res lligat, ho va resolent tot sobre la marxa i confiant que els seus nous socis del PSOE li facin de salvavides. Primer ens va deixar sense trens per especular urbanísticament amb l’Eix Cívic. I ara és la riota de la classe, quin desastre d’alcalde!