diumenge, 17 de març del 2024

El sorteig de xiringuitos ha estat un èxit, segons Curto

 


El regidor de Platges de Salou, Marçal Curto, és un bon exemple de miopia política. Tot i que només s’han adjudicat dotze de la vintena de xiringuitos trets a concurs (cosa que ha obligat a fer a cuitacorrents una nova licitació), afirma que “l’Ajuntament fa una valoració molt positiva quant al nombre d’ofertes presentades”, que van ser 115. I afegeix que “després d’arribar al final, hi ha hagut alguns interessats que van decidir renunciar i aquest fet ha generat algun retard, ja que ha obligat l’Administració a oferir als segons de la llista”.

Curto assegura que “hem optat per un nou concepte, el principal objectiu del qual és fer que l’usuari gaudeixi encara més de la platja i dels serveis que aquesta pot oferir”.

Així, “volem oferir un millor servei i uns xiringuitos moderns, més uniformes i amb material nou. No oblidem que aquest canvi és el resultat de les reclamacions del sector i també dels que utilitzen el servei de restaurant”.

“S’ha intentat que les guinguetes canviïn d’aspecte perquè s’integrin millor en unes platges que pretenem que siguin més amables, que hi hagi menys soroll. Les platges han de ser una experiència per gaudir-ne, i l’entorn ha de ser propici”.

Tot i això, aquesta visió del consistori xoca frontalment amb els comentaris d’anteriors concessionaris. Uns apunten que no hi haurà temps perquè es posi en marxa cap xiringuito abans de l’inici de temporada (ja hi som), i uns altres lamenten, que si això passa, ja s’haurà perdut part del negoci. (Font: Diari de Tarragona).

Ja ho hem dit: hi ha polítics a qui el càrrec els va molt gran. Amb el seu discurs, queda clar que amb Curto, a l’hora d’interpretar la realitat, ha nascut un nou Pere Granados.

O això o és el nou encarregat de fer-li la feina bruta de l’alcalde.