dissabte, 23 de març del 2024

Salou per fi té xiringuitos: tres de divuit!

 


L’Ajuntament de Salou va informar ahir amb el cap ben alt que han començat a muntar-se els nous xiringuitos de platja després de la controvertida adjudicació portada a terme per una de les regidories d’ERC. (Font: Ajuntament de Salou).

De moment només són tres xiringuitos dels divuit que van sortir a subhasta. Una quantitat ridícula, presentada ahir a cuitacorrents per intentar amagar que el procediment administratiu seguit ha estat un desastre.

Fins al punt que no fa gaire es va haver de fer un segon concurs perquè, a causa dels elevats diners que demanava l’Ajuntament a canvi de la concessió, no es cobrien les places.

Recordem que els preus oscil·len entre 80.000 i 375.000 euros anuals durant els pròxims vuit anys, a més dels 100.000 euros que costa la nova barraca.

Ahir, en una nova fase de la manipulació informativa, el consistori va assenyalar que aquest any s’ha reduït el nombre de xiringuitos (de 28 a 18) per donar més espai als banyistes.

La veritat és que aquest criteri l’imposa la nova llei de costes, que estableix que si l’ajuntament (el de Salou i tots) no donen més espai als banyistes serà sancionat.

Per cert, els nous xiringuitos disposen de lavabos públics. Ja veureu quin gustet que tindran els clients quan demanin unes tapes amb el tigre al costat.