dijous, 14 de març del 2024

Salou x Salou entra per fi a l’Ajuntament

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha contractat l’advocat Luis Corral com a nou càrrec de confiança. Corral és assessor-gestor del govern des de l’1 de març passat, data en què l’alcalde va signar el decret. Cobrarà 45.000 euros bruts l’any.

Luis Corral milita actualment al PSC, el nou partit de Granados. Però com que l’alcalde (que canvia de bàndol segons li convé), no sempre ha estat socialista. A les municipals del 2011 va encapçalar la candidatura de Salou x Salou Plataforma Ciutadana, però només va obtenir 330 vots (setena força més votada, per darrere de RDS) i es va quedar a les portes d’aconseguir un regidor.

En aquella candidatura també hi havia Sebastià Domínguez, l’actual portaveu d’ERC, que també va formar part de les joventuts del PSC. Amb la qual cosa Corral entra per la porta gran, ja que per un costat treballarà braç a braç amb Granados i té l’aval de Domínguez, soci de govern de Granados.

Per cert, Domínguez va intentar endur-se el seu amic Corral a ERC, però va arribar tard perquè aquest volia anar al PSC.