dijous, 25 d’abril del 2024

Els paradistes del mercat guanyen la batalla del Mercadona a Granados

 


No hi haurà cap Mercadona al costat del Mercat Municipal de Salou. L’any 2018, l’Ajuntament va atorgar la concessió per aixecar una nova superfície comercial annexa al mercat, després d’un concurs públic fet a mida de la cadena valenciana, però un recurs dels paradistes va frenar la construcció del nou centre, els propietaris del qual han desistit finalment de tirar-lo endavant.

La construcció del nou Mercadona, als terrenys on té l’aparcament exterior, havia d’anar acompanyada de la reforma del mercat, un recinte que es troba en molt mal estat. Els problemes van començar quan l’alcalde, Pere Granados, pretenia limitar aquesta reforma a uns quants arranjaments (xapa i pintura, perquè ens entenguem), cosa que va provocar el malestar dels paradistes.

Aquests van presentar un recurs contra l’adjudicació, que ha mantingut el projecte aturat sis anys. Ara que Mercadona ha dit prou, els paradistes reclamen a l’alcalde que faci bé les millores que necessita el mercat.

En relació amb aquesta reforma, l’alcalde ha assegurat que “sempre es fan millores de manteniment. Hi va haver un moment en què hi havia més d’un milió d’euros al pressupost, però si només hi ha pegues i recursos, al final hi posarem pegats”. (Font: Diari de Tarragona).

Dit d’una altra manera: si vols que Granados t’arregli el mercat, a callar i a passar per la pedra. El mateix que fa ERC al govern municipal.