dissabte, 27 d’abril del 2024

Hèctor Máiquez trenca la disciplina de vot i avala una moció d’USAP

 


És habitual que quan els partits de l’oposició plantegen alguna proposta de millora de la vida ciutadana, sigui de l’àmbit que sigui, l’equip de govern contesti sistemàticament que ja ho saben, que està previst resoldre-ho perquè fa temps que hi treballen i que aviat allò que proposa l’oposició serà una realitat, perquè a ells no se’ls escapa res.

Dimecres passat hi va haver ple municipal. I el portaveu d’USAP, Ignacio Durán, va presentar una moció que demanava la recuperació del Premi Salou de Recerca Pictòrica.

Durant la seva intervenció Durán va instar els responsables municipals a no contestar-lo amb la cantarella de sempre (l’exposada al primer paràgraf) i va exigir claredat, no que amb la covid no es podia celebrar i les excuses habituals.

Efectivament, la regidora de Cultura, Julia Gómez, li va contestar amb la matraca secular (l’exposada al primer paràgraf), per afegir al final que el premi de pintura es recuperarà l’any que ve coincidint amb el 25è aniversari del guardó.

Un anunci que no deixa de ser sorprenent, perquè per què cal esperar a aquest 25è aniversari per tornar a convocar el premi?, tal com li va replicar el regidor del PP, Mario García.

Total, que la moció va ser desestimada perquè arriba tard i està fora de lloc.

El moment divertit va arribar en el moment de la votació. Hèctor Máiquez (Sumem per Salou) va aixecar la mà quan es votava a favor de la moció, contravenint les instruccions del seu cap de files, Pere Granados.

Sort que estava al seu costat la Beatriz Morer (PSC), que el va avisar que no, que la moció s’havia de rebutjar i que al que calia votar que sí era a la paella que venia després.